Sretan Božić i Nova Godina 2021.

Neka vam se ostvare sve želje ili barem one najvažnije, neka nas sve zajedno 2021. nagradi sa zdravljem i veseljem – sasvim sigurno smo to svi zaslužili.

Kao i svake godine, završetak jedne i dolazak druge vrijeme je kad svodimo račune, osvrćemo se na sve učinjeno i neučinjeno te radimo planove za sljedeću godinu. Osvrnemo li se sada oko sebe i pogledamo unazad, znamo da će u najboljem slučaju osjećaji biti duboko podijeljeni. Svima, ali baš svima, sasvim sigurno nedostaje „staro“ normalno. Nedostaju nam druženja s prijateljima i obitelji u ogromnim količinama. Nedostaje nam putovanja, upoznavanja novih ljudi, odlazaka na nova mjesta, nedostaje nam učenja i zabavljanja izvan klasičnih i propisanih okvira. Nedostaje nam muzika.

Godina koja nas u udruzi svakako nije mazila i nije nam dozvolila da započnemo na pravi način ono što istinski želimo i što smo dobro isplanirali, na odlasku je i sigurni smo da se neće tako skoro ponoviti. Koliko god nam je zadala problema, iscrpila i zakomplicirala djelovanje, u jednom nam je i pomogla da potvrdimo i još više učvrstimo ideju koja nas je i okupila: približavanje glazbe svakom pojedincu. Kao što smo već dosta puta rekli: i ovo će proći … bez obzira koliko Vam trenutno stanje ide “na živce” ili vas deprimira ili ste mrzovoljni zbog njega, jedno je sigurno: i ovo će proći i uskoro će biti samo sjećanje, više ili manje ružno.

I zato, ne odustajte od svojih snova, želja i ideja jer će se život a time i mi sami, vrlo brzo vratiti u „staro“ normalno.

Provedite predstojeće blagdane u zdravlju, sreći i miru sa svojim najbližima, čuvajte se i pazite a onda, čim svi skupa pobijedimo i ovu nedaću, pripremite se jer ćemo muziku ponovo donijeti u vaša srca i u vaše uši!

Vaš i naš MooK

Sretan Božić i uspješnu, zdravu i veselu Novu Godinu 2021. želi Vam MooK!