GITARISTIČKO NATJECANJE

PRIJAVNICA

Prijave traju do 15.03.2024. do ponoći.

Nakon izvršene prijave i uplate kotizacije obavezno pošaljite potvrdu o plaćanju na našu e-mail adresu (udruga.mook@muzikaukoracima.hr). Nakon zaprimanja i obrade podataka potvrda o sudjelovanju na međunarodnom gitarističkom natjecanju stići će na Vašu e-mail adresu.

Prilikom dolaska na natjecanje obavezni ste javiti se na info pult u predvorju osnovne škole “Fran Krsto Frankopan” Krk – Područna škola Punat Pod topol 18. 51521 Punat. Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.


  PODACI NATJECATELJA

  Spol natjecatelja
  MuškiŽenski  *u slučaju problema s prijavom molimo kontaktirajte nas na 091 203 0855

  NAPOMENA: Nakon što ispunite i pošaljete online Prijavnicu za natjecanje, na vašu e-mail adresu stići će potvrdni mail sa svim potrebnim podacima. Molimo vas da ako ne primite našu poruku u roku od 5 minuta, provjerite vaše SPAM poruke (neki puta automatski generirane poruke završe u SPAM-u)

   

  PRIJAVE

  Prijave traju do 15.03.2024.

  PODACI ZA UPLATU

  Primatelj:
  Udruga Muzika u koracima
  Brzac 97, 51500 Krk

  Opis plaćanja:
  IME I PREZIME NATJECATELJA + KATEGORIJA

  IBAN :
  HR1224020061100962034, Erste&Steiermärkische Bank d.d.

  Poziv na broj:
  Datum uplate

  ZA RODITELJE/SKRBNIKE

  U slučaju da roditelji/skrbnici žele boraviti za vrijeme natjecanja u mjestu Punat, rado ćemo Vam preporučiti smještajne jedinice u susjedstvu.

  *Nakon izvršene online prijave na Vašu e-poštu šaljemo potvrdu o istoj te Privolu i Pravilnik natjecanja koje ste prijavom prihvatili. Kako bi Vaša prijava bila pravovaljana i prihvaćena potrebno je potvrde o uplati kotizacije poslati na e-poštu udruge udruga.mook@muzikaukoracima.hr uz prijavu.

  Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

  Fiksni konverzijski tečaj: 1 € = 7,53450 kn
  hrCroatian