Ostale radionice: Glazbene radionice / Plesne radionice

PROGRAM POKRENI SE UZ GLAZBU by Tina Bajčić

Pokreni se uz glazbu by Tina Bajčić

Uzrast: 18+
Tip nastave: grupna radionica (maksimalan broj polaznika po grupi: 12)
Dinamika: 2 puta tjedno (Muzika kroz korake elana, Jaki izvana- jači iznutra ili Nikad nije kasno za vitalnost)
Trajanje: 60 minuta.
Gdje: Društveni dom Milohnić (“stara škola”), Milohnić bb, 51500 Krk.
Mentor: Kristina Bajčić
Ciklus: listopad 2022. – lipanj 2023.

Ova radionica sastoji se od 3 programa pod nazivima: ‘Muzika kroz korake elana’, ‘Nikad nije  kasno za vitalnost’ i ‘Jaki izvana – jači iznutra’ osmišljeni i prilagođeni godinama starosti polaznika.

MUZIKA KROZ KORAKE ELANA (18+ godina starosti)

Svjesnost i jasnoća pokreta, promatranje i upoznavanje samoga sebe kroz pokret dokazano podiže razinu kvalitete života na svim nivoima. Zadovoljstvo kroz druženje i rad u grupi  poboljšat će vaše fizičko, mentalno i emotivno stanje te razviti zdrave navike primjenjive u svakodnevnici. Kroz pokret učimo prevenirati moguće, ali i držati pod kontrolom već postojeće boljke.

NIKAD NIJE KASNO ZA VITALNOST– namijenjeno osobama treće životne dobi (60+ godina starosti)

Ključ vitalnosti i dugovječnosti su kretanje i zdrave životne navike. Nikad nije kasno za uvođenje nove navike koja će nam unaprijediti kvalitetu života. Kroz potporu zajedništva i stručnog vodstva vitalniji i pokretniji zakoračit ćete u novu i zdraviju dimenziju gipkosti i vitalnosti.

JAKI IZVANA- JAČI IZNUTRA (18+ godina starosti)

Iako smo navikli ćuti kako ljudska snaga polazi iznutra i odražava se na našu vanjštinu, moguće je krenuti i obrnutim putem. Jačanje fizičkog itekako utječe na našu unutarnju snagu. Program ‘Jaki izvana – jači iznutra’ zasigurno će vas izbaciti iz zone komfora, potaknuti pomicanje vlastitih granica, mentalnih i fizičkih koji se odražavaju u svim životnim aspektima. Uz podršku, motivaciju, povezanost i zajedništvo potaknut će transformaciju koja će poboljšati vaš životni stil. Kroz zabavu i okupljanje, rad i dobru energiju zakoračit ćete u jedan novi svijet zdravlja i samosvjesnosti koji su neophodni za naš životni balans.

Ova radionica sastoji se od 3 grupe/programa koji se održavaju svaki tjedan i to na sljedeći način:

 1. Muzika kroz korake elana – svaki ponedjeljak i četvrtak u 17:00 sati.
 2. Jaki izvana – Jači iznutra – svaki ponedjeljak i četvrtak u 18:15 sati.
 3. Nikad nije kasno za vitalnost – svaki ponedjeljak i četvrtak u 9:00 sati.

Cijena pohađanja radionica pod skupnim nazivom Pokreni se uz glazbu iznosi:

 • Muzika kroz korake elana – (2x tjedno) – 230 kn / *30 €
 • Jaki izvana – jači iznutra (2x tjedno) – 230 kn / *30 €
 • Nikad nije kasno za vitalnost (2x tjedno) – 230 kn / *30 €

Napomena: U slučaju da polaznik ide na više od jedne radionice, obračunava mu se mjesečni popust u iznosu od 10% na svaku radionicu koju pohađa. Isto se obračunava u slučaju da radionice pohađaju djeca iz iste obitelji ili roditelji i njihova djeca.

Obavezno napomenuti prilikom prijave u rubrici “O meni” on line prijavnice tko ide i na koju radionicu iz iste obitelji ili nazvati na kontakt telefone 091 975 40 64 ili 091 203 08 55

Za prijavu na ovu radionicu ispunite donju online prijavnicu:


  1. Muzika kroz korake elana - pon/čet u 17 sati - 230 kn / *30 €

  2. Jaki izvana - jači iznutra - pon/čet u 18:15 - 230 kn / *30 €

  3. Nikad nije kasno za vitalnost - pon/čet u 9:00sati - 230 kn / *30 €

  NAPOMENA: Nakon što ispunite i pošaljete online Prijavnicu za radionicu, na vašu e-mail adresu stići će potvrdni mail sa svim potrebnim podacima. Molimo vas da ako ne primite našu poruku u roku od 5 minuta, provjerite vaše SPAM poruke (neki puta automatski generirane poruke završe u SPAM-u)

  Prilikom online prijave na Glazbenu radionicu, na Vašu e-mail adresu stići će potvrda o uspješno poslanoj prijavi te podaci za uplatu popunjeni s vašim podacima.

  Primatelj: Udruga Muzika u koracima, Brzac 97, 51500 Krk
  Opis plaćanja: IME I PREZIME SUDIONIKA + VRSTA PROGRAMA
  IBAN: HR1224020061100962034, Erste&Steiermärkische Bank d.d.
  Poziv na broj: Datum uplate

  Molimo uplatu za tekući mjesec izvršiti najkasnije do 10-og u mjesecu.

  Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

  Voditeljica radionice

  Kristina Bajčić - MooK

  Kristina Bajčić

  Kristina Bajčić rođena  je u Rijeci 09.07.1975.  Već kao dijete prepoznala je svoje talente u sportu, kroz igru i pokret. Od malena se  ostvarivala kroz različite sportove (stolni tenis, gimnastika, trčanje, plivanje, rukomet i odbojka).

  2017. godine završava edukaciju za instruktora fitnessa, voditelja yoge i pilatesa te započinje sa svojim radom u rekreativnim grupama i individualnim treninzima. Njena edukacija se nastavlja s upoznavanjem ljudske anatomije i pokreta te završava edukaciju za zvanje masera. Kroz svoj rad i poziv pomaže ljudima da se približe sami sebi, prihvate i razumiju svoje tijelo, osvijeste kroz kretnju svoje boljke i prednosti, nauče prevenirati moguće povrede, zavole i prigrle nove navike kretanja, osvještava važnost tjelovježbe, potiče zdrav duh i ležernost pokreta te bolje i kvalitetnije razumijevanje svog fizičkog i emotivnog tijela.

  Također, Kristina prolazi edukaciju za voditelja psihofizičke relaksacije, za rad s dijafragmom i tehnikama disanja, tajlandske masaže koja uči svjesnost istezanja i u trenažnom procesu, miofascijalne thai trigger point masaže, radionice rada s girjom te još brojne edukacije koje usavršavaju rad u obje discipline.