djete gitara

Novi termini Glazbenih radionice na Krku zbog novih epidemioloških mjera

Otok Krk, 27. studenoga 2020.  Iznenađenje koje to nije – tako bi u najkraćim crtama glasio presjek događanja i ‘novog normalnog’ koje se još jedan put umiješalo u planove svih nas. I da, ponovo nas primoralo, imajući prvenstveno na umu zdravlje i sigurnost svih nas,  da premjestimo datum početka naših i vaših glazbenih radionica na najranije 21.12.2020.

Mišljenja smo da su mjere opravdane i sasvim razumne, te u ovim zaista teškim vremenima predstavljaju jedan od načina povratka u neku bolju, kontroliraniju i zdraviju blisku budućnost.

Svakako bi voljeli posebno istaknuti da ovo nije odustajanje od glazbenih radionica ni na koji način, niti će biti bez obzira na razvoj situacije. Naša predanost i odlučnost najbolje se očituje u osnovnoj ideji i viziji udruge koja stoji iza ovako koncipiranih glazbenih radionica. Udaljenost od većih urbanih središta ne smije stajati na putu razvoja pojedinca i stoga treba stvoriti uvjete i planirati obrazovne intervencije kako bi svakom pojedincu bilo omogućeno razvijanje vlastitih potencijala. Svatko može osjetiti glazbu raznim osjetilima, kvalitetno i aktivno razvijati vlastite vještine i interese ako mu je pružen holistički pristup obrazovanju implementacijom sadržaja iz različitih područja, a program individualiziran prema njegovim afinitetima, kompetencijama i sposobnostima.

I stoga, neizmjerno hvala svima koji su do sad već prepoznali ovakve naše napore i svima onima koji će ih tek prepoznati i prijaviti svoje najmlađe ili sebe na neku od naših glazbenih radionica. Svi oni koji su se već prijavili biti će kontaktirani za daljnji dogovor od strane njihovog mentora, a svi ostali koji se mogu pronaći u ponuđenim glazbenim radionicama te imaju volje i želje za jedinstvenu glazbenu edukaciju koju pružamo, mogu se i dalje prijavljivati preko naših web stranica za odabrane radionice koje za sada počinju s malom odgodom: 21.12.2020.

Kompletan program svih glazbenih radionica, kurikulum te sve uvjete pohađanja za iste možete pronaći na našim web stranicama: muzikaukoracima.hr/glazbene-radionice

Iznimno važno je naglasiti:

  • Za pohađanje nije potrebno predznanje.
  • Programi glazbenih radionica počinju krajem prosinca 2020.
  • Trajanje programa glazbenih edukacija do kraja svibnja 2021.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu pronaći na web stranicama udruge: muzikaukoracima.hr odnosno, pozivom ili pisanjem na dolje navedene brojeve telefona i e-mail adrese.


KONTAKT

Udruga Muzika u koracima – MooK
Brzac 97
51 500 Krk

M: +385 91 975 40 64 (Slađana Čolović)
M:
+385 91 203 08 55 (Eni Božić Molnar)

E: udruga.mook@muzikaukoracima.hr
W: www.muzikaukoracima.hr