MOOK Glazbeni kamp all inclusive

Nakon prošlogodišnje odgode kampa, nakon zimske polu hibernacije i konačnog početka Glazbenih radionica s velikim ponosom i ushićenjem otvorili smo upise u ovogodišnji ljetni Glazbeni kamp – GITARA 2021!

Od 21.6.2021. do 27.6.2021. u prostorima predivnog Molnar Resorta održat će se najbolji ljetni kamp za sve one koji žele naučiti još više o glazbi, pomaknuti svoje osobne granice i u iznimno kreativnoj atmosferi raditi s nekim od najboljih mentora kod nas općenito.

Individualne radionice su usmjerene maksimalnom razvijanju njihovih interesa, potencijala i vještina kombiniranjem različitih pedagoških pristupa, metoda i oblika rada.

Ovako osmišljen i organiziran Glazbeni kamp prilika je za dodatnu edukaciju talentirane, darovite i motivirane djece koja su željna znanja i usavršavanja unutar vlastitog profesionalnog puta.

Kamp je podijeljen u tri programa pod nazivima All inclusive (za polaznike od 10 do 20 godina), Šotovento (za polaznike od 10 do 20 godina) i Music in steps (za polaznike od 6 do 10 godina) kako bi omogućili svima da pohađaju isti, bez obzira da li imaju smještaj na otoku Krku ili im je potreban kompletan smještaj za dane koje će provesti u kampu.

O svakom programu pojedinačno te o svim uvjetima za sudjelovanje u ovom iznimnom edukacijskom kampu, možete saznati na stranici Glazbeni kamp – GITARA 2021 ili jednostavnim pozivom na dolje navedene brojeve naše voditeljice programa ili koordinatorice udruge.

M: +385 91 975 4064 (Slađana Čolović)
M: +385 91 203 0855 (Eni Molnar Božić)