Ako želiš naučiti još više o glazbi, pomaknuti svoje osobne granice te u opuštenoj ali i kreativnoj atmosferi raditi s nekim od najboljih mentora kod nas, Glazbeni kamp je tvoj najbolji izbor.

Očaravajuća ljepota, sasvim sigurno jednog od naših najljepših otoka, idealna je okolina u kojoj svoje potencijale možeš razvijati na najbolji mogući način. Odaberi jedan od tri predviđena programa, prijavi se i provedi najboljih 7 dana na Krku.

Gitara 2024

za učenike glazbenih škola, potrebno predznanje sviranja klasične gitare

 Music in steps

za učenike osnovnih škola, nije potrebno predznanje (klavijature, gitara, ukulele i moderno pjevanje) 

Music in steps junior

 glazbene i likovne radionice za predškolce, nije potrebno predznanje

Glazbeni kamp

Glazbeni kamp je prilika za dodatnu edukaciju talentirane, darovite i motivirane djece koja su željna znanja i usavršavanja unutar vlastitog profesionalnog puta i za sve one koji tek žele započeti svoj glazbeni put.

Ideja o višednevnom zajedničkom učenju, druženju i življenju unutar grupe kroz glazbeni kamp prvi puta je realizirana 2021. godine i u okolnostima kakve su već vladale, potvrdila ideju o nezamijenjivosti jednog takvog kampa za značajan poticaj razvoja i usavršavanja svih malih i malo starijih budućih glazbenika.

Povratne informacije samih polaznika i njihovih roditelja, te vidljivi značajan napredak u znanju i vještini polaznika samo su dodatno potvrdile kvalitetu jedne takve ideje. Poučeni rezultatima i iskustvom prvog kampa trudimo se svake godine osmisliti što kvalitetnije i bogatije programe.

Ciljevi kampa

POVEZIVANJE

Povezivanje i druženje mladih glazbenika koji imaju predznanje sviranja klasične gitare te mladih ljudi koji tek otkrivaju svoje glazbene afinitete.

INDIVIDUALNI PRISTUP

Individualnim pristupom po mjeri učenika omogućiti glazbeni razvoj prema vlastitim sposobnostima i afinitetima.

IZRAŽAVANJE

Izražavanje kroz druge grane umjetnosti te jačanje vještine rada u timu i skupnog muziciranja.

BRIGA O ZDRAVLJU

Raznolikim pristupom kroz program radionica osvijestiti važnost brige o vlastitom zdravlju tijela i duha.

Na donjem linku saznajte sve što vam ove godine nudi Glazbeni kamp 2024.

hrCroatian