Ideja za osnivanjem glazbene udruge nastala je iz želje da glazbu približimo svakom pojedincu. Naša vizija jest da svatko može osjetiti glazbu raznim osjetilima, kvalitetno i aktivno razvijati vlastite vještine i interese ako mu je pružen holistički pristup obrazovanju implementacijom sadržaja iz različitih područja, a program individualiziran prema njegovim afinitetima, kompetencijama i sposobnostima.

Udaljenost od većih urbanih središta ne smije stajati na putu razvoja pojedinca i stoga trebamo stvoriti uvjete i planirati obrazovne intervencije da svakome bude omogućeno razvijanje vlastitih potencijala.

Aktivnosti koje tijekom cijele godine provodimo na najbolji mogući način promiču osnovnu ideju udruge. 

GODIŠNJE AKTIVNOSTI

Radionice 2023. / 2024.

I ove godine broj radionica je povećan tako da od jeseni možete uz dobro znane glazbene i plesne radionice (Gitara je zakon, Mandolina, Crno bijeli svijet, Uhvati ritam, Music start, Harmonika na najjače, Vokalni ansambl „Mook“, Nikad nije kasno, Koraci u muzici i Baletna čarolija, Plešem!) pohađati i radionice Music star(t) kao individualnu radionicu, te nove glazbene radionice Ukulele, Moderno pjevanje i Violina za početnike.

Poznata radionica pod nazivom Pokreni se uz glazbu uz manje izmjene termina prisutna je i na ovogodišnjim radionicama. Vodi je iznimna Kristina Bajčić, a sama radionica je prvenstveno usmjerena na održavanje zdravlja te samim time i na davanje svog maksimuma u svakodnevnim situacijama i obavezama. Radionica se sastoji od 3 programa koji su prilagođeni svim dobnim skupinama.

Zbog značajnog povećanja broja radionica, podijelili smo ih po kategorijama tako da bi vam bilo lakše pronaći onu koja vas zanima.

Radionice se svrstavaju u 3 osnovne kategorije: Glazbene radionice, Plesne radionice , and Pokreni se uz glazbu 

Osnovna ideja koja stoji iza ovako koncipiranih radionica je ta da udaljenost od većih urbanih središta ne smije stajati na putu razvoja pojedinca i stoga treba stvoriti uvjete i planirati obrazovne intervencije kako bi svakom pojedincu bilo omogućeno razvijanje vlastitih potencijala.

Sve radionice odvijat će se u periodu od listopada do svibnja.

en_USEnglish